divendres, 21 de maig del 2010

Jornada 30: Crònica Ulldecona CF - CF Amposta

Partit de la 30a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el diumenge dia 16 de Maig de 2010 a Ulldecona:

CRÒNICA:

Partit molt tens el viscut al municipal faldut. L’Amposta prenia la iniciativa durant els primers minuts de jocs amb varies ocasions clares que no materialitzaven en gol fins el minut 11, amb un xut de Manu després d’una jugada individual per la banda que rebotava a un contrari i entrava suaument a la porteria. 4 minuts després l’Ulldecona aprofitava una falta situada a la frontal de l’àrea per a empatar, després d’un llançament directe al travesser i l’àrbitre assenyala gol perquè interpreta que bota dintre tot i sortir cap a fora. L’empenta ampostina no afluixava i les ocasions van seguir fins a arribar el minut 25 on Tiago aprofita una bona centrada de David des de la banda dreta per fer el segon gol que feia justícia al bon joc visitant. I amb l’1 a 2 s’arribava a la mitja part.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica, però amb algun contraatac local arran de la passada llarga des de darrera a la punta d’atac, que es va materialitzar en una d’aquestes amb el gol de l’empat. L’assedi ampostí va tornar i el domini va continuar amb el premi a falta de 9 minuts per al final amb el gol de Manu que donava una victòria vital i de gran importància ja que donava els 3 punts que asseguraven la lliga per als ampostins.

PATINT, SOFRINT O COM VULGUEU DIR-HO S’HA ASSOLIT UN OBJECTIU QUE NO ESTÀ ESCRIT A CAP LLOC PERÒ QUE HEM ACONSEGUIT PER QUE CADA PEÇA QUE FORMA PART D’AQUEST EQUIP HO HA VOLGUT I PER AIXÒ EL PREMI, FELICITATS A TOTS/ES!!!