CF Amposta: Aitor, Albert, Xavi, Subi, Didac, Joel, Manu. Dennis, Alex, Oriol.
2n QUART: 1-1 Oriol, minut 1; 1-2 Oriol, minut 14.
3er QUART: 2-2, minut 2; 2-3, Manu, minut 5; 2-4, Manu, minut 1.
4at QUART: 2-5, minut 10, Oriol.

Crònica:
Partit molt igualat els dos primers quarts i domini del CF Amposta els dos últims.
Als primers minuts del partit, a la sortida del córner el Cambrils s'avançava al minut i mig de l'inici. Fins al primer quart igualtat al camp, amb alguna parada d'Aitor i una clara ocasió de Manu al final de quart.
El segon quart va començar amb un gol als 30" d'Oriol desprès d'una passada del central Xavi, a la següent jugada aturada clau d'Aitor i 12 minuts desprès el gol d'Oriol desprès d'un rebuig del porter.
El tercer quart comença amb una errada a la sortida de la pilota de la defensa ampostina i el Cambrils l'aprofita per a empatar el partit, 2 a 2. Però la reacció va ser ràpida i al minut 5 Manu avançava l'Amposta amb un fort xut creuat des de fora de l'àrea. El domini de l'Amposta es va fer evident amb el control del joc i el 2 a 4 de Manu a gran passada de Joel per dalt la defensa que Manu aprofita per a sentenciar.
El quart quart, seguí el control dels visitants i fins al minut 10 on Oriol fa el 5é desprès d'un rebuig del porter, gol molt celebrat per la plantilla ampostina. I fins a la fi arribades de Manu que a falta de l'última passada no es va ampliar el resultat que va reflexar el marcador.
Destacar el Hat-trick d'Oriol, les parades d'Aitor, el joc col·lectiu de Joel, les arribades de Manu, la tasca defensiva de Subi, Dídac i Àlex i la solidesa de Dennis, Albert i Xavi.