diumenge, 7 de març del 2010

Jornada 21: Crònica CF Amposta - Roquetenc CD

Partit de la 21a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el diumenge dia 7 de Març de 2010 a Amposta:

CRÒNICA:

Partit dominat de principi a fi per l’Amposta, les ocasions van ser gairebé totes per a l’equip blanc-i-negre. A la primera part tot i les moltes ocasions el marcador reflexava un 1 a 0 gràcies al gol de Dídac de penal, pitat per unes clares mans a l’interior de l’àrea. El domini va continuar amb ocasions molt clares com la d’Arturo que se’n va desviada. A la segona part, la dinàmica va continuar a favor de l’Amposta amb més domini que a la primera part, amb ocasions molt clares, fins i tot tres pals. Però no va ser fins al darrer minut que una jugada de Dennis, l’agafa Rafa i de xut de vaselina marca tot i l’aturada del porter roquetenc. Felicitar a l’equip per la victòria, animar-los per a superar els errors i molt important haver mantingut la porteria a 0.