dilluns, 1 de març del 2010

Jornada 20: Crònica Jesús Catalonia CF - CF Amposta

Partit de la 20a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el dissabte dia 27 de Febrer de 2010 a Jesús:

CRÒNICA:

Partit amb dos dinàmiques diferents. La primera part va ser dominada per l’Amposta, amb arribades clares que van posar el marcador amb un 0 a 2 merescut, amb els gols d’Ivan – de fort xut de fora de la frontal, desprès d’una jugada per banda de Gonzalo –; i el gol de Dídac a passada de Tiago. La segona part va continuar amb les ocasions ampostines, com les d’Alex desprès d’un rebuig del porter, la d’Arturo o la de Manu, però cap va augmentar el marcador i l’equip jesusenc va arribar més a l’àrea visitant disposant d’ocasions clares que fins al minut 57 no van materialitzar, amb un gol desprès d’un rebuig de Gerard. Partit que suma la tretzena victòria a la lliga de l’Aleví de l’Amposta.