dilluns, 22 de febrer del 2010

Jornada 19: Crònica Escola Delta Ebre - CF Amposta

Partit de la 19a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el dissabte dia 20 de Febrer de 2010 a Deltebre:

ESCOLA DELTA EBRE vs CF AMPOSTA

RESULTAT: 3 a 2


FORMACIÓ TITULAR CF AMPOSTA:
1 GERARD

2 ALBERT

3 XAVI

4 RAFA

5 ERIK

7 DAVID

11 MAURI

12 DÍDAC

14 ARTURO

10 JAVI

9 MANU


SUPLENTS:

1 DANI

8 VÍCTOR

15 ORIOL

16 TIAGO

17 CARLES

19 DENNIS

20 IVAN


ENTRENADOR: Oscar Magriña i Ambiorix de Jesús

GOLS: AUTOR/MINUT
1 - 0: P.P / 1’

2 – 0: Nº10 / 5’

3 – 0: Nº10/ 25’

3 – 1: JAVI / 33’

3 – 2: DÍDAC / 48’


CRÒNICA:

Partit de dos cares, la primera dominada totalment per l’Escola Delta de l’Ebre, gràcies al desconcert provocat per la mala fortuna de fer-nos un gol a pròpia a la primera jugada del partit que va animar i enfortir l’equip local. Tota la resta de primera part es va jugar al camp ampostí i el centre del camp, excepte algun contraatac. Es va arribar a la fi de la primera part amb un marcador excessiu de 3 a 0.

En canvi, la segona part va ser completament diferent, amb domini ampostí i amb moltes arribades, als primers minuts de la segona part un desplaçament de Rafa cap a l’àrea rival l’aprofita Javi des de lluny per a fer un gol de vaselina amb l’esquerra. El partit va estar dominat per l’Amposta amb arribades que el porter local desfeia, també cal esmentar un pal de l’Escola amb 3 a 1 al marcador que hagués pogut ser la sentencia. Però una falta indirecta a dins l’àrea local va provocar que el xut de Dídac a passada de Javi, s’estavellés al pal i entrés fen el segon gol. L’insistència visitant – com l’ocasió de David al minut 59- no va tenir premi i el marcador no es va moure fent sumar la tercera derrota ampostina a la lliga. Destaco l’esperit de lluita de tot l’equip que tot i la mala primera part, a la segona es van posar totes les ganes i il·lusió que van fer quedar un bon sabor tot i la derrota.

Des d’aquí animar a tots el jugadors i família per a continuar amb el treball setmanal i mirar avant amb il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultats:

Classificació: