divendres, 5 de febrer del 2010

Jornada 14: Crònica CF Ampolla - CF Amposta

Partit ajornat de la 14a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el dimecres dia 3 de Febrer de 2010 a l’Ampolla:

CRÒNICA:

Partit de clar color blanc-i-negre de principi a final de matx. A la fi de la primera part el resultat indicava un curt 0 a 2 pel que fa a ocasions i causat per la bona defensa de l’Ampolla. En canvi a la segona part el desgast físic dels ampollencs per la forta defensa de la primera part han acabat cedint i han arribat moltes ocasions clares de l’equip ampostí, que tot i tenir poca efectivitat ha anat marcant gols. En defensa l’equip ha estat seriós, fent d’aquesta la cinquena vegada a la lliga en mantenir la porteria a 0. El centre del camp l’hem dominat tot i algun desequilibri de distància entre la mija i la defensa. La zona atacant, tot i els errors a l’hora de definir, ha estat a un alt nivell pel seguit de combinacions i canvis d’orientació de pivots a laterals que s’han vist durant el partit. Felicitar als jugadors pel treball setmanal i el bon joc de dimecres.