dilluns, 8 de febrer del 2010

Jornada 18: Crònica CF Amposta - Camarles CF

Partit de la 18a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el diumenge dia 7 de Febrer de 2010 a Amposta:

CRÒNICA:

Partit dominat de principi a fi per l’Amposta, les ocasions van ser gairebé totes per a l’equip blanc-i-negre. A la primera part tot i les moltes ocasions el marcador reflexava un 1 a 0 gràcies al gol de Tiago aprofitant un rebuig desprès del gol d’estratègia de córner treballada als entrenaments. Entre el deu de la primera i el 25 va haver centrecampisme i possessió igualada trencada per alguna arribada ampostina i aproximacions camarlenques, fins al final de la primera part, quan un altre córner, aquest cop centrat per Manu, que rebutja el porter, i Dídac molt atent aprofita i marca a l’últim minut de la primera part. A la segona part, la dinàmica va continuar a favor de l’Amposta amb moltes arribades i més domini que a la primera part. Els gols de Javi i David van fer justícia al que es va veure al camp. Una altra setmana felicitar l’equip per la victòria i per mantenir la porteria a 0.