dimarts, 2 de febrer del 2010

Jornada 16: Crònica CF Amposta - UE Rapitenca

Partit de la 16a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el dissabte dia 23 de Gener de 2010 a Amposta:

CRÒNICA:
Partit de gran rivalitat i molt igualat, inici prometedor del CF Amposta, amb moltes arribades i el gol de Manu, però arran del gol l'equip es va tirar endarrere i va cedir metres per a la Rapitenca que amb pressió i constància va tancar al seu camp l'Amposta els darrers deu minuts de la primera part. A la segona va seguir la dinàmica de la primera part, tot i algun contraatac de l'Amposta amb arribades clares com la de Manu que es va perdre arran del pal desprès d’una bona vaselina, a la mateixa jugada l’equip rapitenc va fer l'1a1. Desprès la igualtat i el centrecampisme van ser les notes dels deu minuts fins que una jugada individual d’un jugador rapitenc que va regatejar uns 25 metres va entrar fins la cuina i va posar l'1a2 al marcador. L'Amposta es va tirar endavant un altre cop i va igualar gràcies a una falta, que el porter rapitenc va fer a Manu quan aquest es dirigia a gol i va ser groga, la va servir Oriol que pel pal del porter amb potència va posar el marcador empatat, per a mi just empat.