ENTRENADORS: Oscar Magriña i Ambiorix de Jesus

2 - 1: MANU /28'
2 - 2: DIDAC / 44'

2 -3: MANU: 45'

CRÒNICA:
Partit molt igualat en general. Tot i que es van diferenciar dos parts ben diferents: la primera dominada pel Roquetenc i la segona per l'Amposta.

A la primera part el Roquetenc va materialitzar dos gols gràcies al domini que en tenien del partit i a la gran quantitat d'arribades a l'àrea. L'Amposta no va arribar a l'àrea rival fins al minut 25, però amb molta força creant ocasions molt clares que van permetre acurçar la distància gràcies al gol de Manu a passada de David. Dos minuts desprès Manu va fer un gol considerat fantasma, ja que la pilota va entrar i l'àrbitre no va xiular gol.

A la segona part el color del partit va canviar totalment, el domini va ser ampostí tot i algunes ocasions aïllades dels roquetencs, com la del minut 40 molt clara amb 2 a 1 al marcador. Al cap de 4 minuts van arribar els dos gols seguits que feien justícia al treball i esforç de la segona part per a remuntar el partit, primer amb el gol de Didac a passada de Manu i desprès el gol de Manu a passada de Didac. El partit va ser intens i així ho mostren les 4 targetes grogues que van haver, 3 al Roquetenc i una a David per fer la traveta (54'). En aquest partit destaquem la gran actuació de Dani a la porteria, en defensa el bon partit de David i en atac Manu i Didac per la velocitat de cara a porteria i la seva efectivitat.