dissabte, 14 de novembre del 2009

Jornada 8: Crònica Ebre Escola Esportiva - CF Amposta

EBRE ESCOLA ESPORTIVA vs CF AMPOSTA
RESULTAT: 1 a 1

FORMACIÓ TITULAR CF AMPOSTA:
13 GERARD
10 FERRAN
3 XAVI
7 DAVID
2 ALBERT

8 VÍCTOR
18 JAVI
14 ARTURO
11 ALEX
9 MANU
15 ORIOL

SUPLENTS:
1 DANI
5 ERIK
6 GONZALO
12 PERALTA

17 CARLES

19 DENNIS


ENTRENADORS: Oscar Magriña i Ambiorix de Jesus

GOLS: AUTOR/MINUT
0 - 1: p.p /28'
1 - 1: Nº8/49'


CRÒNICA:
Partit marcat per la diferent actitud amb que han emprès els dos equips el partit. Felicitar a l'Ebre Escola que ha merescut fins i tot la victòria jugant amb 10 jugadors, sense canvis tot el partit i amb un jugador de camp de porter. En canvi l'Amposta ha sortit a veure-les venir i la falta de motivació han fet que el qui a priori era clar favorit per les circumstàncies ha passat a ser el dominat. Només l'equip ampostí ha arribat clarament al final amb tres ocasions molt clares que haguessin pogut canviar el signe del partit però no el que s'ha vist al camp. No destaca ningú aquesta setmana, només la falta d'actitud, però tot pot canviar amb ganes i il·lusió.

4 comentaris:

  1. Estic totalment d´acord amb tu Oscar, sols m´agradaria comentar-te que penso que els xiquets necessiten entrenar mes en partit als entrenos ja que es mecanitzarien mes els moviments i es podrien corretgir els errors de posició. Enric.

    PD: el 19 ?

    ResponElimina
  2. Si se me permite, me gustaria hacer una observacion a los señores entrenadores, se podría trabajar más en la parte tactica, donde en los entrenamientos se practique mas partidos con desmarque, rotacion, y tratar de aprender un poco de la posicion adelantada, en cuanto el aspecto físico se va por buen camino, espero aportar mi punto de vista, y felicito a Uds.. ya los niños, por las en alegrias que nos dan

    ResponElimina
  3. Disculpa el descuit Enric, ha estat un error de passar del Word al blog, ja està arreglat.
    I pel que fa als entrenaments, seguim una planificació i poc a poc van aprenent nous conceptes i el treball tàctic n'és part.
    I aquesta setmana l'"accident" per a mi ha estat més per actitud, tan dels entrenadors com dels jugadors, que no per errades tàctiques, perquè als entrenaments treballen correctament.
    També cal dir que durant la setmana l'equip no ha tingut bons dies pel que fa a comportament i ho hem pagat amb el partit. Gràcies

    ResponElimina
  4. En la meva humil opinió som un equip en vies de creixement amb de veure mes enllà, els nens fan coses que altres equips no fan fins a cadet, queda molt per millorar, tot i això tenim que valorar les coses positives, al camp no els tenim que guiar nomes animar-los, fen-los saber el que fan bé, dels errors ells mateixos y els entrenadors se fan mes forts, sense voluntat de portar-vos la contraria crec que els nens han de madurar al i nomes ho poden fer ells, clar que han de tindre clar que no son els millors que es difícil
    estar dalt de tot que nomes el sacrifici, el treball, la disciplina i la capacitat d’unió els farà competitius gracies a tots els pares per estar sempre amb l’equip.

    ResponElimina

Resultats:

Classificació: