dilluns, 23 de novembre del 2009

Jornada 9: Crònica CF Amposta - Dertusa CF

Partit de la 9a Jornada del grup 14 de Primera Divisió Aleví, disputat el diumenge dia 22 de Novembre de 2009 a Amposta:

CF AMPOSTA vs DERTUSA CF
RESULTAT: 1 a 4


FORMACIÓ TITULAR CF AMPOSTA:
1 DANI

5 ERIK

3 XAVI

7 DAVID
4 SUBI
6 ALEX

14 ARTURO

18 JAVI
19 DENNIS

20 IVAN

15 ORIOL

SUPLENTS:

2 ALBERT

8 VÍCTOR

9 MANU
10 FERRAN

11 DÍDAC

12 PERALTA

13 GERARD



ENTRENADORS: Oscar Magriña i Ambiorix de Jesus

GOLS: AUTOR/MINUT
0 - 1: Nº 6 / 16'

0 - 2: Nº 3 / 30'
1 - 2: MANU / 45'

1 - 3: Nº 14 / 49'

1 - 4: Nº 3 / 60'


CRÒNICA:
Partit on el resultat indica l'efectivitat d'un equip i l'altre. El Dertusa amb dos ocasions a la primera part va marcar dos gols, el primer d'una falta molt ben efectuada des de la frontal de l'àrea i el segon de ràpid contraatac. A la segona part l'Amposta va sortir a pel partit i amb un plantejament molt ofensiu, però l'intent de remontada, amb el gol de Manu en una jugada individual, va ser efímer ja que el Dertusa 4 minuts desprès va marcar gràcies a un altre contraatac, agafant a l'equip ampostí en tasques ofensives. Ja el darrer gol va ser fruit d'un ràpid atac tortosí que va acabar a gol tot i la bona parada del porter Dani.

Primera derrota de l'Aleví del C.F Amposta.

Esperem que canvie la dinàmica de l'equip, sobretot la millora del joc i l'actitud de tot l'equip als entrenaments i partits.

Des d'aquí animar a tot l'equip i a intentar canviar-ho ja que ho hem de fer nosaltres.


3 comentaris:

  1. Oscar, en aquestes dues darreres cròniques, ens fas saber que hi ha una manca d'actitud dels nens als entrenaments i als partits. Voldria que m'expliquessis bé de què es tracta. És per mal comportament?, es saben la "lliçó" i no ho apliquen? manquen "ganes" i/o motivació?. Si tenim clar que és per mal comportament, alguna cosa podem fer, si és per les altres raons, llavors ho hem de deixar a les vostres mans. Personalment, crec que els nens quan estan al camp volen fer-ho bé, volen guanyar, volen fer-vos contents a vosaltres com entrenadors i també als pares que estem allí dalt. Em costa creure el contrari. Però sí que reconec que hi falta alguna cosa, no sé ben bé què: tècnica, FORÇA, posició,... vosaltres ho sabreu més que jo. Intentem entre tots, i en això si que vull fer una crida als pares per a que quan estem allí, sobretot als pitjors moments, animéssim als nens, perquè de vegades els ànims mouen muntanyes.

    ResponElimina
  2. Hola, primer respondré les preguntes:
    -El comportament no ha estat l'idoni per part dels entrenadors i jugadors per a l'ensenyament i aprenentatge del contingut que hem donat.
    -La lliçó que hem donat és molt clara però creiem que falta evolucionar, o sigui que poc a poc anem afegin nous conceptes i tipus de jugades, moviments que són dificultosos però que a base d'experimentar millorarem.
    - Pel que fa a motivació també crec que ha estat un motiu evident, ja que quan juguem contra rivals en teoria inferiors (que per a mi no n'hi han en aquesta lliga) el nivell ha baixat i ha afectat al joc de l'equip.
    També estic d'acord que estem molt crítics pel que fa a l'actitud als entrenaments i que l'exigència es màxima. Crec que hem de posar els peus a terra i intentar avançar al ritme dels jugadors.
    Aquesta és la meva opinió.
    A partir d'aquí el que podem fer es animar als nens que s'ho mereixen i que només han estat accidents ja que tots recordem millors partits i si s'ha fet es per que es pot i hem de creure en ells.
    I ara més que mai no baixar els braços i intentar que la dinàmica canvie.

    ResponElimina
  3. Crec que tens les idees clares, m'has respost i esperava algunes d'aquestes propostes. Estic segur que ho fareu bé. No us desanimeu.

    ResponElimina

Resultats:

Classificació: