12a Jornada (casa): CF AMPOSTA vs. BARRI SANTES CREUS (08/01/2011)

12a Jornada (casa): Dia: 08/01/2011 Resultat 3 a 2
CF Amposta: Aitor, Xavi, Subi, Manu, Joel, Dídac, Àlex. Dennis, Albert, Guillem, Oriol.
Barri Santes Creus: Adrià, Artur, Guille, Adri, Aniceto, Iker, Carles, Juan, Nikita.
Àrbitre: Jordi Gimenez Ferré. Bé.
Grogues: CF AMPOSTA: Joel, minut 28; Manu, minut 36, ambdues per travetes.
SANTES CREUS: Juan, minut 26 per agafar al contrari; Aniceto, minut 32 per fer una traveta.
ROJA. Entrenador visitant per entrar al camp i protestar desicions arbitrals, minut 50.

Gols:
1er QUART:0-1, minut 15, nº19 Aniceto.
2n QUART: 0-1.
3er QUART: 0-2,  minut 1, nº27 Nikita; 1-2, minut 6, Manu.
4at QUART: 2-2, minut 3, Manu; 3-2, minut 14, Manu.

Crònica:
Partit vibrant de principi a fi amb remuntada local merescuda.
El primer quart l'Amposta va jugar defensivament esperant al rival a tres quarts de camp i agafant alguna contra perillosa, igualtat fins l'últim minut que marca el davanter visitant Aniceto agafant l'esquena de la defensa.
El segon quart, sense gols però amb arribades amb perill de la davantera ampostina.
El tercer quart comença amb una errada defensiva que aprofita el davanter Nikita per fer un gol al minut i mig de l'inici, posant un 0 a 2 massa abultat pel que es veia al camp, 5 minuts desprès començà la remuntada amb un gol de Manu desprès d'un clar penal a Dídac que ja estava rematant a gol i rep una traveta dins l'àrea, el transformà Manu a l'esquerra del porter enganyant-lo completament. Llavors, ocasions a les dos bandes, dos contraatacs de Manu amb un u per a u amb el porter que va aturar-li i per part del Santes Creus va tenir alguna arribada molt ben solucionada per la defensa i el porter Aitor.
El darrer quart va començar com el tercer amb l'empenta local i arribades que es materialitzaven al minut 3 amb el segon gol de Manu desprès d'una llarga passada d'Àlex que definia molt bé, llavors alternança d'arribades a l'àrea sense gaire perill a excepció d'un u contra u de Manu que rebutja el porter amb el peu. Fins a l'arribada del gol desprès de la passada de Dídac que finalitzava Manu completant el seu Hat-trick i un partidàs del jove jugador que va completar el partit jugant gairebé a totes les posicions.
Destaca el gran treball de l'equip adaptant-se ràpid al nou sistema i al joc col·laboratiu desitjat!