13a Jornada (fora): CD TORTOSA vs. CF AMPOSTA (15/01/2011)

13a Jornada (fora): Dia: 15/01/2011 Resultat 2 a 1
CF Amposta: Aitor, Xavi, Subi, Manu, Joel, Dídac, Oriol. Dennis, Albert, Guillem, Àlex.

3er QUART: 0-1.
4at QUART: 1-1, minut 2; 2-1, minut 15.

Crònica:
Partit molt igualat el viscut el dissabte al municipal tortosí.
El primer quart descontrol amb poques ocasions per als dos equips, el resultat evident, 0 a 0.
El segon quart domini de joc de l'Amposta controlant la pilota i amb poques arribades fins el minut 10 amb una jugada individual de Joel que acaba amb un gran gol de xut creuat de fora l'àrea.
El tercer quart continua el control de la pilota amb una circulació de defensa i mig camp sense arribada a porteria rival, excepte alguna arribada sense éxit.
El quart quart comença amb l'empenta tortosina fent el primer gol al minut 4 d'un xut amb l'esquerra del migcampista local, continua l'asedi tortosí fins a l'últim minut amb un gol de remat després d'una falta centrada al primer pal que no rebutja la defensa visitant i acaba amb el gol de la victòria desprès d'un partit igualat que va donar el premi a l'equip que ho va donar tot fins l'últim minut, el Tortosa.