dilluns, 31 de gener del 2011

15a Jornada (casa): CF Amposta vs. Tancat UD (29/01/2011)

15a Jornada (casa): Dia: 29/01/2011 
Resultat 5 a 3
CF Amposta: Aitor, Xavi, Dennis, Guillem, Joel, Mael, Àlex. Ricard, Subi Manu.
Tancat, UD: Alejandro, Oriol, Nil, David, Kevin, Ángel, Alberto. David, Raúl, Guillem.
Àrbitre: Joan Rumbau Bonet. Molt bé.

Gols: 
1er QUART:1-0, minut 9, Joel.
2n QUART: 2-0, minut 6, Joel; 2-1, minut 7, Alberto; 3-1, minut 14, Subi.
3er QUART: 3-2, minut 14, Raúl; 3-3, minut 15, Ángel.
4at QUART: 4-3, minut 8, Manu; 5-3, minut 9, Subi.

Crònica: 
Partit molt amb quarts ben diferents pel que fa al domini de la pilota i del joc. El primer, segon i últim quart domini just dels locals i el tercer quart superioritat visitant.
En el primer quart el domini era de l'Amposta tot i les poques arribades a la porteria rival, el gol arribava desprès d'una jugada individual de Joel, regatejant-se a tres defensors, al minut 9.
En el segon quart continuava la dinàmica del primer quart i Joel al minut 6 feia una altra individualitat i desprès d'un túnel i un fort xut de fóra de l'àrea. Els visitants reaccionaren ràpidament amb un gol de contraatac del petit davanter Alberto al minut 7. Tot i el contratemps els locals augmentaven el marcador desprès d'un rebuig a dins l'àrea que Subi molt atent rematava a dins.
El tercer quart més igualat i amb atacs dels visitants els premiava amb dos gols seguits al final del quart, el primer al 14 desprès d'un rebuig defensiu curt i el tercer de falta per sota la barrera que salta i li passa despistant el porter Aitro que no pot reaccionar tot i tocar-la. Empat al marcador i tot un quart per davant.
Al quart quart l'Amposta es va posar a jugar i va marcar dos gols seguit els minuts 8 i 9, el primer de Manu finalitzant una jugada col·lectiva i el 5é de Subi desprès d'una passada a l'espai de Joel que col·locava al costat del pal. I fins al final contabilitzar una jugada al travesser del visitant Raúl el minut 12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultats:

Classificació: