14a Jornada (fora): TORREDEMBARRA, UD vs. CFAMPOSTA (22/01/2011)

14a Jornada (fora): Dia: 22/01/2011 Resultat 0 a 8
CF Amposta: Aitor, Xavi, Dennis, Joel, Dídac, Oriol, Albert. Guillem i Mael.
Torredembarra, UD: Mario, Marc, Sergio, Xavier, Alvaro, Marc, Sergi. Ignacio, Pol, Mauro i Jose.
Àrbitre: Julian Villaseñor Julian. Bé, un poc permissiu per les moltes patades sense sentit dels locals.

Gols:
1er QUART:0-1, minut 1, Dídac; 0-2, minut 6, Albert; 0-3, minut 12, Dennis.
2n QUART: 0-3.
3er QUART: 0-4, minut 3, Joel; 0-5, minut 10, Joel; 0-6, minut 14, Dídac.
4at QUART: 0-7, minut 7, Mael; 0-8, minut 13, Oriol.

Crònica:
Partit molt desequilibrat a favor del CF Amposta. Com mostra el 0 a 8 el partit no va tenir molta història, clar domini dels visitants.
El primer quart ja començava amb el gol de Dídac desprès d'una bona internada per la banda dreta d'Oriol que Dídac remata sol al segon pal. El segon gol arribava 5 minuts més tard amb una jugada individual de Joel que atura el porter i Albert aprofita el rebuig per empènyer la pilota a l'interior de la xarxa. El tercer gol, al minut 13 gràcies a un xut llunyà de Dennis que passa per sota el cos del porter amb gran potència.
El segon quart va ser de deomini de possessió i amb poques arribades a la porteria local, destaca una arribada local que treu Dennis de sota pals, desprès d'una sortida d'Aitor.
El tercer quart començà ´més avant l'Amposta i al tercer minut una passada de Dídac al centre feia que Joel marqués el seu primer gol. Al desé minut repetia Joel que acabà una jugada personal creuant la pilota fora de l'abast del porter local, pujant el marcador a 0 a 5. A la fi del tercer quart Dídac rep una assistència de Guillem a l'espai que eleva i supera el porter amb una bona vaselina.
A l'últim quart continuava el domini visitant i al minut 7 Oriol assistia com en el primer gol i en aquest cas Mael rematà sol davant el porter fent el seu segon gol de la temporada. I ja a les acaballes del partit Oriol va rebre el seu premi a la seva feina amb el gol desprès d'una llarga carrera aprofitant una passada a l'espai de Mael que Oriol creuà amb potència fent impossible l'aturada del porter tot i la seva estirada. I amb aquest gol s'acabà un partit sense gaire història amb un sol color: el blanc-i-negre.